ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

MILORRIA

15/03/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Glass azukrea
0.18 kg
OINARRIZKO HOSTOREA
0.50 kg
PASTEL KREMA
0.50 l
ESNE-GAIN HARROTUA
0.50 l

Osagaiak: OINARRIZKO HOSTOREA - 0.50 kg

Osagaiak: PASTEL KREMA - 0.50 l

Elaborazioa

 

 

ELABORAZIOA:

Oinarrizko hostorea:

 - Oinarrizko hostorea egin

 

 

Pastel-krema:

 

-Pastel krema egin

Esne gain harrotua:

 

-Esnegain harrotua prestatu

MUNTAKETA:

- Hostorea hoztu denean, neurri bereko zatiak moztu eta krema-geruza bat eta esnegain-geruza bat bete, estalkiaren gainean esnegain pixka bat jarri, eta hautsitako hostoaren izkinekin hautseztatu.

ZERBITZUA:

- Hezetasunaren aurkako glass azukrearekin apaindu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.4mg
Burdina
0.32mg
Zinka
0.28mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.