Berakatz xerrak oliotan konfitatu. Kolorea hartzen duenean atera eta pipermin uztaiak sartu (sutatik kanpo erre ez dadin). Pipermina atera eta gorde (berakatza eta pipermina).
Olioa epeltzen denean kokotxak sartu eta egiten utzi poliki poliki minutu batzutan, gelatina askatu dezaten.
Sutik atera epeldu dadin.
Kazola mugitu mugimendu biribilak eginez kokotxek gelatina askatzeko, saltsa emultsionatzeko eta loditzeko.
ZERBITZUA
Plateraren erdian piperrada pixka bat jarri.
kokotxak inguruan jarri.
Pil-pilarekin saltseatu eta apaintzeko gainean berakatz xerrak eta pipermin uztailak ipini.
PLATERATZEA
Perrexil xehatuarekin hautseztatu.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
832.3kcal
Karbohidratoak
1.43g
Proteinak
1.17g
Koipeak
91.72g
Koipeak
91.72g
Zuntza
0.07g
Gantz azido aseak
13.31g
Gantz azido monoasegabeak
65.18g
Gantz azido poliasegabeak
9.19g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.05mg
Burdina
0.07mg
Zinka
0.98mg
A bitamina
0.06ug
C bitamina
0.83g
Azido folikoa
0.28ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.