ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

MAILUKI INFUSIOA GAZTA IZOZKIAREKIN

12/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Marrubi izoztua
2.0 kg
Azukrea
0.50 kg
Marrubiak
0.10 kg
Menda
13 g
Mugurdi-crispya
1.0 g
Piperbeltz arrosa garauak
0.0010 g
GAZTA IZOZKIA (2) KARTA
0.50 l
KARTARAKO LARANJA KURRUZKARIA
0.25 gr

Osagaiak: GAZTA IZOZKIA (2) KARTA - 0.50 l

Elaborazioa

  • Mailuki zopa egin: maria bainuan edo ronerrean sukaldatu mailukiak azukrearekin bere zuku guztia askatu arte. Iragazi presiorik egin gabe. Hoztu. Lurrindu daiteke zitrikoen azalekin eta kanela makil zatitxo batekin.
  • Gazta izozkia egin.
  • Laranja kurruskaria egin.
  • Ere behar izango dugu mailuki freskoa dado oso txikietan moztuak, menda txurtenak, deshidratatutako magurdiak eta piperbeltz larrosa.

 

 

 

 

 

 

Platereztatzean:

Plater lauki sakonean mailuki txikituak ipini eta gainean gazta izozki bola bat jarri. Inguruan magurdi deshidratatuak bota eta izozkiaren gainean laranja kurruskaria txertatu. Alboan menda txurtena jarri eta piperbeltz larrosa bolatxo batzuk plateretik zabaldu. Zopa apur bat inguruan bota eta zopa gehiago pitxar batean atera zerbitzariek zerbitzatu dezatela.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
227.47kcal
Karbohidratoak
56.9g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.63g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.35mg
Burdina
0.17mg
Zinka
0.06mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.