ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HOSTOPILA PISTOAREKIN ETA ARRAUTZAREKIN BETEA

28/06/2022

min

FAMILIA: BARAZKIAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Urdaiazpikoa
0.20 kg
Arrautzak
5.0 ud
Perrexil-sorta
0.10 ud
Oliba-olioa, bizia
0.075 l
Gatz mehea
0.0050 kg
OINARRIZKO HOSTOREA
0.50 kg
PISTOA
0.50 kg
TOMATE-SALTSA
0.30 l

Osagaiak: OINARRIZKO HOSTOREA - 0.50 kg

Osagaiak: PISTOA - 0.50 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Txikitu pistoa egiteko barazkiak paisana eran eta gorde.
  • Egin hostorea volovanak egiteko eta gorde.
  • Moztu urdaiazpikoa xerra finetan eta gorde.
  • Txikitu bizkaitar saltsa  egiteko barazkiak julianan eta gorde.
  • Txikitu  perrexila brunoisean eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Pistoa  egin.
  • Bizkaitar saltsa  egin eta gorde.
  • Laberatu volovanak eta gorde.
  • Bete volovanak pistoarekin eta gorde.
  • Lehortu urdaiazpiko ondua labean paper sulfurizatuaren gainean kurruskari gelditu arte eta gorde.
  • Eskalfatu arrautza edo frijitu.

ZERBITZUA

  • Berotu volovana labean.
  • Bete volovana pisto beroarekin.
  • Jarri arrautz eskalfatua pistoaren gainean.

PLATERATZEA

  • Jarri aukeratutako saltsa plater atalean (pikillo saltsa, bizkaitarra, tomate saltsa...).
  • Ondo berotutako volovana ipini.
  • Urdaiazpiko kurruskaria jarri apaingarri gisa.
  • Perrrexil xehetuarekin eta perrexil-olio haritxo batekin apaindu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
404.48kcal
Karbohidratoak
1.44g
Proteinak
9.29g
Koipeak
40.12g
Koipeak
40.12g
Zuntza
0.49g
Gantz azido aseak
5.64g
Gantz azido monoasegabeak
16.08g
Gantz azido poliasegabeak
16.63g
Kolesterola
28.36mg
Kaltzioa
11.96mg
Burdina
1.45mg
Zinka
1.59mg
A bitamina
15.38ug
C bitamina
4.29g
Azido folikoa
10.38ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.