ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HONDO ILUNA

06/06/2018

min

FAMILIA: SALDAK ETA HONDOAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 50 ano/unitate -arentzat 10 lren baliokide direnak

Hezurrak
4,00 kg
Porruak
2,00 ud
Tipula
0,75 kg
Azenarioa
0,25 kg
Madari tomatea
0,50 kg
Sukaldeko ardo beltza
1,00 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Zuritu eta moztu barazkiak paisana erara.

ELABORAZIOA

  • Gorritu hezurrak labean.
  • Nahiko gorrituta daudenean gehitu barazkiak eta gorritu dena batera.
  • Dena gorrituta dagonean atera labetik eta lapiku baten ipini un hotzarekin.
  • Egin plakaren desglasia ardo beltzarekin.
  • Gehitu hondoari.
  • Egosi 4 edo 5 ordu. Bitsatu.
  • Iragazi eta altxatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.0mg
Burdina
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.