ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HONDO ZURIA

27/06/2022

min

FAMILIA: SALDAK ETA HONDOAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Hezurrak
1.0 kg
Tipula
0.25 kg
Porruak
1.0 ud
Azenarioa
0.10 kg
Perrexil-sorta
0.10 ud
Ura
1.0 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Zuritu barazkiak eta paisana lodian moztu.

ELABORAZIOA

  • Lapiko batean sartu osagai guztiak eta ur hotza gehitu.
  • Sutan ipini eta egosi 1.5 orduz hegazti hondoa bada eta 3-4 orduz behi hondoa bada. Bitsatu noizean behin.
  • Iragazi (Artileki batetik iragazi beharrezkoa bada).
  • Altxatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.0mg
Burdina
1.0mg
Zinka
1.0mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.