ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAKAILAO ETA PIPER BERDE LOREA

09/04/2024

min

FAMILIA: ARRAINAK

Segundos platos, pescado: Segundos platos, pescado
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

arraina

arraina

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Bakailao gezatua Gamarra (Izoztua)
0.75 kg
Patata
0.60 kg
Piper berdea
0.40 kg
Arrautzak
5.0 ud
Tipulina
4.0 g
Limoiak
0.10 kg
Trufa (perrotxikoa), potoa
1.0 g
Ostatu ardo zuri
0.10 l
Gatz mehea
0.020 kg
Piperbeltz beltz ehoa
2.0 g
Oliba-olio birjina estra
0.30 l
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.20 l

Elaborazioa

 AURRELABORAZIOAK

  • Bakailaoa aurreelaboratu eta moztu.
  • Patatak xafletan zuritu eta moztu, pasta ebakitzaile eta mandolinarekin lagunduz.
  • Piper berdeak frijitu eta zuritu.
  • Arrautz gorringoak film paperan sartu, bakailaoaren olioarekin, gatza eta trufarekin gozatu.

ELABORAZIOAK

  • Bakailaoa konfitatu eta laskak atera.
  • Patatak bakailaoaren olioarekin eta ardo txuriarekin konfitatu.
  • Piperrak hosto formarekin moztu.

PLATEREZTATZEA

  • Platerran piperrak jarri.
  • Patatak piperren gainean jarri.
  • Laskak pataten gainean.

ZERBITZUA

  • Platerra film paperarekin mikrogailuan berotu.
  • Arrautzaren gorringoak minutu batez egosi eta erdialdean jarri.
  • Tipulina eta limoi birrindura gainetik hautseztatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
827.08kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.55g
Koipeak
91.91g
Koipeak
91.91g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
12.42g
Gantz azido monoasegabeak
46.68g
Gantz azido poliasegabeak
28.88g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.01mg
Zinka
0.92mg
A bitamina
1.59ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.