ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ESPAGETIAK BOLONIAR ERARA

12/02/2024

min

FAMILIA: PASTA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Spaghettia
0.40 kg
Gatz mehea
0.012 kg
Oliba-olioa, bizia
0.080 l
Berakatza, burua
0.30 ud
Tipula
0.15 kg
Piper gorria
0.10 kg
Azenarioa
0.075 kg
Haragi txikitua
0.25 kg
Piperbetz zuri ehoa
3.0 g
Oregano lehorra
7.0 g
Sukaldeko ardo beltza
0.075 l
Perrexil-sorta
0.010 ud
Mozzarella Gazta birrindua
0.030 kg
TOMATE-SALTSA
0.75 l

Elaborazioa

  • Espagetiak ingeles erara egosi;ura kendu eta freskatu;Plaketan jarri eta gainetik olioa bota itsatsita ez gelditzeko.
  • Barazkiak  brunoisean moztu eta sueztitu gogortasunaren araberan,gehitu haragi txikitua sueztitu,oreganoa bota eta busti ardo beltzarekin,utzi lurruntzen,tomate saltsa bota eta ondu.
  • Espagetiak dauden plakeei haragi txikitua gehitu,ondo mugitu eta jarraian bota tomate saltsa gainetik,nahastu ondo eta bota gazta arraspatua eta margarina-dadotxoak gainetik,berotu ondo labean.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
266.07kcal
Karbohidratoak
2.23g
Proteinak
0.28g
Koipeak
28.51g
Koipeak
28.51g
Zuntza
0.04g
Gantz azido aseak
3.76g
Gantz azido monoasegabeak
13.56g
Gantz azido poliasegabeak
10.01g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.54mg
Burdina
0.1mg
Zinka
0.32mg
A bitamina
0.63ug
C bitamina
0.42g
Azido folikoa
0.14ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.