ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ENTSALADA MISTOA EDO ILUSTRATUA

27/06/2022

min

FAMILIA: ENTSALADAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

arraina

arraina

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Uraza
0,50 ud
Entsalada-tomatea
0,50 kg
Tipuletak
1,00 ud
Arrautzak
5,00 ud
Zainzuri 13/16, potoa
0,50 ud
Hegaluzea oliotan
0,15 kg
Oliba hezurdunak
50,00 g
OZPIN-OLIOA
0,14 l
Lollo rosso
0,50 ud
Oliba beltz hezurdunak
50,00 g

Osagaiak: OZPIN-OLIOA - 0,14 l

Elaborazioa

 AURREELABORAZIOAK

  • Uraza ondo garbitu eta higienizatu. Zati handi xamarretan moztu eta gorde.
  • Entsalada tomateak ataletan zatitu eta gorde.
  • Tipuletak juliana erara ebaki eta gorde.
  • Azenarioa zuritu eta garbitu; birrindu lodi xamar eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Arrautzak egosi 10-12 minuan, freskatu eta zuritu; laurdenetan zatitu; gorde.
  • Ozpin-olioa prestatu.

PLATERERATZEA

  • Osagai guztiak plater batetan jarri urazarekin hasita; tomate atalekin jarraitu; gero tipuleta juliana eran eta azenario birrindua; hegaluzea, olibak eta zainzuri bat gehitu; azkenik arrautza laurdenak jarri.

ZERBITZUA

  • Entsalada ozpin-olioarekin apailatu.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
46835.71kcal
Karbohidratoak
500.0g
Proteinak
287.63g
Koipeak
4672.89g
Koipeak
4672.89g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
2145.04ug
C bitamina
2007.0g
A bitamina
10318.66ug
Zinka
101.28mg
Burdina
327.36mg
Kaltzioa
12508.31mg
Kolesterola
11.94mg
Gantz azido poliasegabeak
403.58g
Gantz azido monoasegabeak
3224.77g
Gantz azido aseak
683.34g
Zuntza
830.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.