Osagai guztiak plater batetan jarri urazarekin hasita; tomate atalekin jarraitu; gero tipuleta juliana eran eta azenario birrindua; hegaluzea, olibak eta zainzuri bat gehitu; azkenik arrautza laurdenak jarri.
ZERBITZUA
Entsalada ozpin-olioarekin apailatu.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
46835.71kcal
Karbohidratoak
500.0g
Proteinak
287.63g
Koipeak
4672.89g
Koipeak
4672.89g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
2145.04ug
C bitamina
2007.0g
A bitamina
10318.66ug
Zinka
101.28mg
Burdina
327.36mg
Kaltzioa
12508.31mg
Kolesterola
11.94mg
Gantz azido poliasegabeak
403.58g
Gantz azido monoasegabeak
3224.77g
Gantz azido aseak
683.34g
Zuntza
830.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.