ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TOMATE ETA UHAZA ENTSALADA

10/04/2024

min

FAMILIA: ENTSALADAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 5 udren baliokide direnak

Uraza
0,50 ud
Entsalada-tomatea
0,50 kg
Tipuletak
1,00 ud
OZPIN-OLIOA
0,14 l

Elaborazioa

AURRELABORAKETAK

  • Urhazak garbitu eta zatitan moztu.
  • Tomateak garbitu eta zatitu.
  • Tipuleta, ebakitzeko makinaren laguntzaz xerra finetan moztu
  • Egin ozpinolioa

ELABORAZIOAK

  • Plater baten entsaladak montatu

ZERBITZUA

  • Entsaladak apailatu eta zerbitzatu

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
173.31kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.19g
Koipeak
19.26g
Koipeak
19.26g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.19mg
Burdina
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
1.93g
Gantz azido monoasegabeak
13.69g
Gantz azido aseak
2.8g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.