ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAKAILAO ETA ANTXOA ENTSALADA MODENAKO OZPIN MUSELINAREKIN

09/04/2024

min

FAMILIA: ENTSALADAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

krustazeo

krustazeo

arrautzak

arrautzak

arraina

arraina

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Bakailo-xerra (500-1000)
0.40 kg
Otarrainxka izoztua 24/32
0.30 kg
Patata
0.20 kg
Maionesa
0.20 kg
Modena-ozpina,
0.050 l
Lollo rosso
0.25 ud
Eskarola
0.25 ud
Errukula
0.25 g
Haritz-hostoko uraza
0.25 ud
Txikoria gorria
0.25 ud
Cherry Tomatetxoak
0.050 kg
Oliba-olioa, bizia
0.10 l
Perrexil-sorta
0.20 ud

Elaborazioa

 AURREELABORAZIOAK

  • Gezatu bakailaoa, gazia elabiliko bada.
  • Desisoztu otarrainXkak.
  • Higienizatu uraza ezberdinak eta zati berdintsuetan zatitu . Nahastu eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Egosi su txikian bakailaoa (konfitatu daiteke) eta geruzak atera. Gorde.
  • Egosi otarrainxkak. Freskatu eta luzetara moztu. Gorde.
  • Egosi patatak. Hozten utzi eta zuritu. Xafletan moztu eta gorde.
  • Kendu olioa antxoei, xehetu eta txikitu thermomixean antxoak. Gehitu berakatza, Modena ozpin pixka bat eta xehetu guztia homogeneo gelditu arte. Gehitu behar den beste maionesa eta homogeneizatu. Sartu biberoi batean eta gorde.
  • Egin perrexil-olioa perrexil ostoekin..
  • Egin ozpin-olio bat.

PLATERERATZEA

  • Ixuri modena mahonesa pixkat platerean uztai baten.
  • Ipini patata batzuk gainean.
  • Ipini gainean uraza mix pixkat.
  • Gehitu bakailao laminatxo batzuk (ez politenak)
  • Gehitu uraza mix gehiago.
  • Ipini gainean bakailao laminatxo politenak.
  • Ipini gainean otarrainskak.

ZERBITZUA

  • Kendu uztaia eta Modenako maionesa bota.
  • Apaindu tomate cherryekin eta perrexil-olioarekin.
  • Ondu ozpin-olioarekin nahi izanez gero.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
228.9kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
13.78g
Koipeak
19.15g
Koipeak
19.15g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
2.73g
Gantz azido monoasegabeak
13.48g
Gantz azido poliasegabeak
1.82g
Kolesterola
27.2mg
Kaltzioa
20.83mg
Burdina
0.33mg
Zinka
0.5mg
A bitamina
4.84ug
C bitamina
1.61g
Azido folikoa
6.4ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.