ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAKAILAO-KROKETAK

09/04/2024

min

FAMILIA: ZIZKA MIZKA BEROA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

arraina

arraina

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Bakailo-xerra (500-1000)
0.20 kg
Piper berdea
0.20 kg
Tipula
0.20 kg
Ogi birrindua
0.20 kg
Irin biguna
0.10 kg
Arrautzak
3.0 ud
BEXAMEL SALTSA
1.0 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Tipula eta piper berdeak brunoisean moztu eta gorde.
  • Bakailao gezatua papurtu eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Tipula eta piper berdea sueztitu, gero bakailaoa gehitzeko. Dena sueztitu.
  • 125 g-ko bexamela prestatu.
  • Lehen sueztitutako tipula, piper berdea eta bakailaoa gehitu eta irakin dena elkarrekin batera.
  • Gatzarekin, piperbeltz zuriarekin eta intxaur muskatuarekin ondu.
  • Olioztatutako plaka batera ixuri eta azalean film-papera edo olio-geruza bat ipini zarakarrik sor ez dezan.
  • Hoztu.
  • Hozten denean 30-35 g-ko kroketak egin, forma biribila emanez.
  • Birrineztatu (irina, arrautza irabiatua eta ogi birrindua).

ZERBITZUA

  • Olio bero ugaritan frijitu. Gehiegizko olioa kendu paper xurgatzailearen gainean.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
15.96kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
3.4g
Koipeak
0.2g
Koipeak
0.2g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.03g
Gantz azido monoasegabeak
0.02g
Gantz azido poliasegabeak
0.08g
Kolesterola
6.8mg
Kaltzioa
5.2mg
Burdina
0.06mg
Zinka
0.08mg
A bitamina
1.2ug
C bitamina
0.4g
Azido folikoa
1.6ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.