Zipriztindu eta koipeztatu saihets-hezurra. Errustideretan edo gastronormetan laberatu, 150-160ºC-tan, hondo zuri oinarriko pixka batekin, hezetasuna izan dezan.
Erantsi hondoa eta ardo zuria noizean behin, lehortu ez dadin, eta buelta eman saihetsari.
Utzi saihets-hezurra prestatzen haragia hezurretik bereizi arte.
Igo labearen tenperatura 250ºC-ra eta utzi saihets-hezurra gorritzen.
Erre ondoren, kendu errustidera-ontziko edo gastromormeko saihets-hezurra eta egin horri lotutako zuku loditu bat, koipegabetu eta busti ardo zuriarekin, hondo zuriarekin, gehitu tomate-saltsa, nahi izanez gero, eta ligatu maizenarekin.
Zatitu saihets-hezurra, jarri erretiluetan eta saltseatu zukua lotuta. Muntatu entsaladak erretiluetan eta prestatu ozpin-olia.
ZERBITZUA:
Berotu saihets-erretiluak labean, zerbitzatu eta lagundu entsalada- eta ozpin-olia-erretiluekin.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
89.66kcal
Karbohidratoak
1.48g
Proteinak
0.3g
Koipeak
9.19g
Koipeak
9.19g
Zuntza
0.06g
Gantz azido aseak
1.27g
Gantz azido monoasegabeak
5.74g
Gantz azido poliasegabeak
1.78g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.34mg
Burdina
0.49mg
Zinka
0.55mg
A bitamina
0.13ug
C bitamina
0.74g
Azido folikoa
0.25ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.