ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

KORBINA PATATA KREMAREKIN ETA PIPERRAUTS GRANIZATUAREKIN (Degustazioa: anoa 1/2)

24/06/2022

min

FAMILIA: ARRAINAK

Segundos platos, pescado: Segundos platos, pescado
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

glutena

glutena

esnea

esnea

Soja-aztarnak

Soja-aztarnak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Berrugeta
1.0 kg
Ogi barra
0.50 ud
Hirugihar ketua
0.10 kg
Tipulina
4.0 g
Oliba-olioa, bizia
0.050 l
Gatz mehea
0.010 kg
PATATA ETA BOILUR PURE ARINA
0.50 kg
PIPERRAUTS GRANIZATUA
0.25 kg
TIPULIN -OLIOA
0.10 l

Osagaiak: PATATA ETA BOILUR PURE ARINA - 0.50 kg

Osagaiak: PIPERRAUTS GRANIZATUA - 0.25 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Korbina garbitu, eskatak kendu eta solomoak atera. 100 gramoko suprematan anoatu.
  • Hirugiharra brunoissean moztu.
  • Tipulina txikitu.
  • Ogia dado txikietan moztu.

ELABORAZIOA

ZERBITZUA

  • Korbina gatzeztatu eta plantxan erre. Labean bukatu.
  • Pure beroa platerraren erdian ipini.
  • Honen gainean korbina jarri.
  • Alboan miga koilarakada bat jarri.
  • Granizatua sardexka baten laguntzaz arraspatu eta korbinatik banatuta jarri.
  • Tipulin olioarekin eta tipulin adarraren batekin apaindu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
175.6kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.15g
Koipeak
19.51g
Koipeak
19.51g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
2.69g
Gantz azido monoasegabeak
11.84g
Gantz azido poliasegabeak
4.14g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.25mg
Burdina
0.31mg
Zinka
0.45mg
A bitamina
0.2ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.