ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

Mango krematsua eta marrubiak kopan

22/01/2024

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Marrubiak
0,25 kg
Gorringoa pasteurizatua.
0,15 l
Arrautzak
0,20 ud
Azukrea
0,15 kg
Mango pure izoztua
0,50 kg
Gelatina colas de pescado
5,00 g
Gurina
0,20 kg

Elaborazioa

Elaborazioa

Egin mango krema: Gorringoak azukrearekin zuritu. Ondoren mango purea gehitu eta jarri sutan irakiten duen

arte. Gero, sutatik kanpo gelatina xukatua eta gurina gehitu.

MUNTAIA

- Kristalezko kopa batean fruitu gorriak eta mango krema tartekatuko ditugu.

ZERBITZUA

Kopan bertan zerbitzatzen da. Kurruskari bat edo eta crumble piska bat jar daiteke apaintzeko.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
119.7kcal
Karbohidratoak
29.94g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.09mg
Kaltzioa
0.18mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.86g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.