ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

Mango krematsua eta marrubiak kopan

22/01/2024

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Marrubiak
0.25 kg
Gorringoa pasteurizatua.
0.15 l
Arrautzak
0.20 ud
Azukrea
0.15 kg
Mango pure izoztua
0.50 kg
Gelatina colas de pescado
5.0 g
Gurina
0.20 kg

Elaborazioa

Elaborazioa

Egin mango krema: Gorringoak azukrearekin zuritu. Ondoren mango purea gehitu eta jarri sutan irakiten duen

arte. Gero, sutatik kanpo gelatina xukatua eta gurina gehitu.

MUNTAIA

- Kristalezko kopa batean fruitu gorriak eta mango krema tartekatuko ditugu.

ZERBITZUA

Kopan bertan zerbitzatzen da. Kurruskari bat edo eta crumble piska bat jar daiteke apaintzeko.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
119.7kcal
Karbohidratoak
29.94g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.86g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.18mg
Burdina
0.09mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.