ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXERRI- ETA ALBERJINIA- BROXETAK PIPERBELTZ BERDE SALTSAREKIN (EP)

01/06/2021

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Txerri-azpizuna
0,75 kg
Piper berdea
0,15 kg
Barrengorri naturala
0,10 kg
Alberjiniak
0,40 kg
Gatz mehea
0,02 kg
Tipula
0,30 kg
Piperbetz berde ehoa
15,00 g
Piperbetz berde garauak
10,00 g
Brandy sukalderako
0,05 l
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0,10 l
Esnegaina (harrotzekoa)
0,15 l
Berakatza, burua
0,30 ud
Piper gorria
0,25 kg
PISTOA
0,40 kg
OKIN-PATATAK
0,40 kg

Osagaiak: PISTOA - 0,40 kg

Elaborazioa

TXERRI-AZPIZUN BROXETA PISTOAREKIN ETA OKIN PATATEKIN

HORNIGARRIAK

ZERBITZUA ETA PLATERERATZEA

  • Berotu pistoa.
  • Berotu okin patatak.
  • Ipini broxetak plater erdian.
  • Jarri hornigarriak bero daudela alboetan.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
989.45kcal
Karbohidratoak
3.32g
Proteinak
1.61g
Koipeak
107.23g
Koipeak
107.23g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
26.67ug
C bitamina
8.54g
A bitamina
22.87ug
Zinka
1.35mg
Burdina
0.56mg
Kaltzioa
18.95mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
67.87g
Gantz azido monoasegabeak
21.99g
Gantz azido aseak
12.9g
Zuntza
2.43g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.