ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SAN LUIS BESOA

12/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

soja

soja

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA)
0.50 kg
MOZKORTZEKO ALMIBARRA
0.15 l
ESNE-GAIN HARROTUA
0.50 l
TRUFA EGOSIA
0.50 l
ESTALDURA GLASEATUA V
0.25 l

Osagaiak: BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA) - 0.50 kg

Osagaiak: MOZKORTZEKO ALMIBARRA - 0.15 l

Osagaiak: ESNE-GAIN HARROTUA - 0.50 l

Osagaiak: TRUFA EGOSIA - 0.50 l

Elaborazioa

ELABORAZIOA

- Egin bizkotxo plantxa bat, baina arrautza bakoitzeko 5 gramo irin kendu.

- Esnegaina eta azukrea muntatu.

- Trufa egosia muntatu.

- Besoa mozkortu.

- Bizkotxo mozkortuaren gainean esne-gain muntatu eta trufa egosiaren lerro txandakatuak banatu.

- Biribilkatu zentzua zainduz, behin biribilkatuta esne-gain eta trufa lerroak txandaka geratzea lortu behar baita.

- Glasatu txokolatezko glasatze batekin. Enbor baten azalaren itxura eman dakioke sardexka batekin gainazaletik pasatzen badugu.

MUNTAKETA

- Plater baten gainean tarta zati bat aurkez daiteke, ondoan txokolate saltsa puntutxoak jarri eta esnegain izozki batekin lagundu. Esnegain gainean kraskatsu bat sar daiteke.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
361.1kcal
Karbohidratoak
90.32g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
2.59g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.69mg
Burdina
0.41mg
Zinka
0.24mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.