12/02/2024
arrautzak
glutena
esnea
soja
Oskoldun fruituen aztarnak
ELABORAZIOA
- Egin bizkotxo plantxa bat, baina arrautza bakoitzeko 5 gramo irin kendu.
- Esnegaina eta azukrea muntatu.
- Besoa mozkortu.
- Bizkotxo mozkortuaren gainean esne-gain muntatu eta trufa egosiaren lerro txandakatuak banatu.
- Biribilkatu zentzua zainduz, behin biribilkatuta esne-gain eta trufa lerroak txandaka geratzea lortu behar baita.
- Glasatu txokolatezko glasatze batekin. Enbor baten azalaren itxura eman dakioke sardexka batekin gainazaletik pasatzen badugu.
MUNTAKETA
- Plater baten gainean tarta zati bat aurkez daiteke, ondoan txokolate saltsa puntutxoak jarri eta esnegain izozki batekin lagundu. Esnegain gainean kraskatsu bat sar daiteke.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.