22/01/2024
arrautzak
glutena
esnea
EGITEA:
Bizkotxoa:
- Errezetaren arabera prestatzea
Almibarra:
- Errezetaren arabera prestatzea
Kiwi-gelatina:
- Egosi kiwiak urarekin eta azukrearekin. Utzi epeltzen eta gehitu gelatina hidratatua. Txikitu, pasatu eta gorde hoztu gabe. Koloratzaile berde pixka bat gehitu daiteke kolorea nabarmentzeko.
Esnegaina:
- Errezetaren arabera egitea. Sartu mahukan eta gorde hozkailuan.
Kiwiak:
- Zuritu eta moztu dadotxotan, xerraren bat gordeta apaintzeko. Margotu xerrak gel hotzarekin.
MUNTAKETA
- Mozkortu bizkotxoa, margotu kiwi gelatinarekin.
- Bete esne gain muntatuarekin eta kiwi dadotxoekin.
- Besoa bildu eta gainazal osoan esnegain pixka batekin estali. Izoztu.
- Napar kiwi gelatinarekin.
PLATEREAN
Zerbitzatu txokolatezko saltsaz eta mugurdi-kulis botoiez apaindutako plater batean, kiwi xerra gelatinizatuak, makada eta jogurt-izozkia krumble baten gainean.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.