ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAKAILO FRIJITUA PIPER BERDEAREKIN (SAGARDO MENUA)

28/06/2022

min

FAMILIA: ARRAINAK

Segundos platos, pescado: Segundos platos, pescado
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Bakailao gorenak, izoztua
0,75 kg
Piper berdea
0,50 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0,15 l
Oliba-olioa, bizia
0,10 l
Gatz mehea
0,01 kg

Elaborazioa

  • Piperrak prestatu: tira luze eta zabaletan moztu. Salteatu. Gatzarekin ondu.
  • Bakailaoa plantxan markatu eta zerbitzatzerakoan labean amaitu.
  • Bakailao supremaren gainean piperrak jarri. Bakailaoak azala gorantza duelarik.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
413.99kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.18g
Koipeak
46.0g
Koipeak
46.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
1.19ug
Zinka
0.46mg
Burdina
0.08mg
Kaltzioa
0.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
19.03g
Gantz azido monoasegabeak
19.08g
Gantz azido aseak
5.95g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.