ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAKAILAOA PIL-PIL ERARA (EP)

09/04/2024

min

FAMILIA: ARRAINAK

Segundos platos, pescado: Segundos platos, pescado
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Bakailao gezatua Gamarra (Izoztua)
1.2 kg
Oliba-olioa, bizia
0.50 l
Berakatza, burua
0.50 ud
Pipermin lehorra
5.0 g
Onddo izoztua
0.25 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.10 l
Perrexil-sorta
0.15 ud
Gatz mehea
0.0010 kg
PIPERRADA
0.40 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA

BAKAILOA PIL-PIL ERARA  PIPERRADAREKIN ETA KINOA SALTEATUA ONDDOEKIN.

HORNIGARRIAK

  • Prestatu piperrada.
  • Prestatu kinoa. 
  • Konfitatu onddoak, ondo xukatu, txikitu. Gatza bota eta gorde.

ZERBITZUA ETA PLATERERATZEA

  • Berotu bakailoa eta plater erdian platereratu.
  • Estali pil-pil arekin.
  • Berotu piperrada.
  • Salteatu kinoa onddoekin.
  • Jarri hornigarriak bero daudela alboetan.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
997.9kcal
Karbohidratoak
1.36g
Proteinak
1.16g
Koipeak
110.16g
Koipeak
110.16g
Zuntza
0.07g
Gantz azido aseak
15.35g
Gantz azido monoasegabeak
70.8g
Gantz azido poliasegabeak
19.22g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.0mg
Burdina
0.44mg
Zinka
1.16mg
A bitamina
0.85ug
C bitamina
0.78g
Azido folikoa
0.27ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.