ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PILAW ARROZA

28/06/2022

min

FAMILIA: ARROZAK

Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 0.3 kgren baliokide direnak

Sos Arroza
0.30 kg
Berakatza, burua
0.20 ud
Oliba-olioa, bizia
0.020 l
Perrexil-sorta
0.010 ud
Tipula
0.10 kg
HONDO ZURIA
0.70 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Baratxuria eta/edo tipula brunoisean txikitu eta gorde.
  • Hondo zurirako barazkiak txikitu eta gorde.
  • Perrexila brunoisean txikitu eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Sueztitu saute batean tipula eta/edo berakatza, kolorea hartzen utzi gabe.
  • Arroza gehitu eta sueztitu.
  • Irakiten dagoen hondoarekin busti.
  • Ondu.
  • 8 minutuz irakiten utzi.
  • Labean bukatu 180ºC-tako temperaturan.
  • Atseden hartzen utzi 5 minutuz trapu batekin estalirik.

 AMAIERA

  • Apaindu perrexil txikituarekin.

OHARRA: Bustitzeko garaian hondo zuria edo fumeta erabili daiteke gero emango diogun erabileraren arabera.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
126.9kcal
Karbohidratoak
24.72g
Proteinak
2.06g
Koipeak
2.11g
Koipeak
2.11g
Zuntza
0.43g
Gantz azido aseak
0.32g
Gantz azido monoasegabeak
1.41g
Gantz azido poliasegabeak
0.25g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
5.08mg
Burdina
0.72mg
Zinka
1.18mg
A bitamina
0.01ug
C bitamina
0.14g
Azido folikoa
6.05ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.