ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

KUBAKO ARROZESNEA

28/06/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Esnea
1.0 l
Azukrea
0.16 kg
Arroza
0.070 kg
Kanela-zotz
5.0 g
Limoiak
0.050 kg
Anana
0.50 kg
Ron merkea
0.15 ud
Koko birrindua
0.050 kg
Menda
32 g
KOKO-HODEIAK
0.10 kg
KOKO SORBETEA
0.70 kg

Osagaiak: KOKO-HODEIAK - 0.10 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Anana zuritu eta dadotxo txikietan moztu. Ronetan beratu. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Koko hodeiak egin.
  • Koko sorbetea  prestatu.
  • Arrozesnea egin: esnea lurrinekin irakin, lurrinak baztertu eta arroza gehitu. 
  • Arroza ia egosita dagoenean azukrea gehitu eta sutan eduki etengabe eragiten. 
  • Melatsua dagoenean sutatik baztertu eta hotzean kontserbatu.

ZERBITZUA

  • Plater sakon batean arrozesnea jarri eta alboan anana dadotxoa xukatuak.
  • Gainean koko sorbete kenefatxo bat jarri eta plateretik koko-hodei zatitxoak banatu.
  • Koko birrinduarekin eta menda adartxo batekin apaindu.

 

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
197.02kcal
Karbohidratoak
45.97g
Proteinak
2.93g
Koipeak
0.13g
Koipeak
0.13g
Zuntza
0.18g
Gantz azido aseak
0.04g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.17g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.49mg
Burdina
0.37mg
Zinka
0.29mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.