ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

KUBAKO ARROZESNEA

28/06/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Esnea
1,00 l
Azukrea
0,16 kg
Arroza
0,07 kg
Kanela-zotz
5,00 g
Limoiak
0,05 kg
Anana
0,50 kg
Ron merkea
0,15 ud
Koko birrindua
0,05 kg
Menda
31,25 g
KOKO-HODEIAK
0,10 kg
KOKO SORBETEA
0,70 kg

Osagaiak: KOKO-HODEIAK - 0,10 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Anana zuritu eta dadotxo txikietan moztu. Ronetan beratu. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Koko hodeiak egin.
  • Koko sorbetea  prestatu.
  • Arrozesnea egin: esnea lurrinekin irakin, lurrinak baztertu eta arroza gehitu. 
  • Arroza ia egosita dagoenean azukrea gehitu eta sutan eduki etengabe eragiten. 
  • Melatsua dagoenean sutatik baztertu eta hotzean kontserbatu.

ZERBITZUA

  • Plater sakon batean arrozesnea jarri eta alboan anana dadotxoa xukatuak.
  • Gainean koko sorbete kenefatxo bat jarri eta plateretik koko-hodei zatitxoak banatu.
  • Koko birrinduarekin eta menda adartxo batekin apaindu.

 

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
197.02kcal
Karbohidratoak
45.97g
Proteinak
2.93g
Koipeak
0.13g
Koipeak
0.13g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.29mg
Burdina
0.37mg
Kaltzioa
0.49mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
1.17g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.04g
Zuntza
0.18g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.