ES / EUS/ EN
MENU RECIPES
CAFÉS
CÓCTELES
CONFITERÍA
ENTRANTES Y ENSALADAS
PAN Y PRODUCTOS DE OBRADOR
POSTRES
PRIMEROS PLATOS
SEGUNDOS PLATOS, CARNE
SEGUNDOS PLATOS, PESCADO

ALMOND SAUCE

15/01/2021

60 minmin

FAMILY: SALSAS

VEGAN:
VEGETARIANS:

ALLERGENS

Eggs

Eggs

Gluten

Gluten

Milk

Milk

Nuts

Nuts

Peanuts

Peanuts

Sesame

Sesame

Soy

Soy

Sulfites

Sulfites

Ingredients for 10 portions/units that equals to 0.5 l

Marcona almond
0.10 kg
Sliced bread
1.0 ud
GLACE
0.10 l
Garlic, head
0.30 ud
Naranjas
0.20 kg

The ingredients: GLACE - 0.10 l

Elaboration

.PREELABORACIONES:

  •        Tostar el pan y las almendras en el horno.
  •        Pelar y picar el ajo.
  •        Exprimir zumo de naranja.

.ELABORACION:

  •         Poner a pochar el ajo y añadir el pan y la almendra
  •         Añadir el zumo y mojar con grace.
  •         Hervir en conjunto y tritutar en la termomix.

Nutritional information (1 serving)

Energy
66.09kcal
Carbohydrates
2.16g
Proteins
2.16g
Lipids
53.6g
Lipids
53.6g
Fiber
1.12g
Saturates
0.0g
Monounsaturated fatty acids
0.0g
Polyunsaturated fatty acids
0.0g
Cholesterol
0.0mg
Calcium
3.17mg
Iron
2.92mg
Zinc
0.02mg
Vitamin A
0.02ug
Vitamin C
0.21g
Folic acid
0.07ug
Salt (Sodium)
0.0mg
Sugars
0.0g

The data are indicative and should not be used for medical purposes. The website owners are exempt from any liability.