Zerbak garbitu, orri-mamia kendu eta hostoa bakarrik erabiliko dugu
Galdarraztatu, freskatu eta lehortzeko paper gainean jarri.
Betegarria edo fartsa egiteko,baratxuria, tipula, piper gorria eta piper berdea brunnoise erara moztu. Sueztitzen joan gogortasunaren arabera.
Bitartean, 90x90-ko bexamel litro bat egin.
Otarrainkak zuritu eta txikitu, eta baita hondoak xehatu ere.
Barazkiak bigun daudenean, hondoak gehitu eta handik gutxira ganbak. Dena eginda dagoenean, flambeatu eta behar duen bexamela botatzen joan fartsa trinkotzeko.
Amerikar piska gehitu daiteke.Egokitu.
Amerikar saltsa egin.
Zerbak bete poltsatxo edo balotina bat osatuz.
Hau egin ondoren, nahi izanez gero, arrautzeztatu daitezke.
Porruak juliana fin-finean moztu eta frijitu kurruskari gelditu arte.
Platereratzeko, saltsa balotinaren azpian jarri eta porru frijituarekin apaindu.
Perrexil txikituarekin bukatu.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
33.27kcal
Karbohidratoak
5.23g
Proteinak
2.01g
Koipeak
0.21g
Koipeak
0.21g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
128.54ug
C bitamina
19.32g
A bitamina
335.2ug
Zinka
0.06mg
Burdina
3.34mg
Kaltzioa
105.53mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.07g
Gantz azido monoasegabeak
0.04g
Gantz azido aseak
0.03g
Zuntza
1.24g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.