ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GAZTA TARTA FRESKOA AHABIEKIN

22/01/2024

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Irin biguna
0.25 kg
Gurina
0.15 kg
Arrautzak
1.0 ud
Zabaltzeko gazta (Philadelphia)
0.50 kg
Esnea
0.50 l
Gelatina colas de pescado
4.0 g
Esnegaina (harrotzekoa)
0.25 l
Ahabi-meremelada
0.50 kg
Azukrea
0.050 kg
Ura
0.020 l

Elaborazioa

  • Sumendi bat egin irinaz eta bertan gurina ,ura, arrautza eta azukre erdia kokatu. Ondo nahasi pilota sendo bat lortu arte eta hozkailuan gorde 2 orduz. 
  • 24zm-ko moldea ore zabalduaz estali, zulatu gora egin ez dezan eta 225 ºC erre 15bat minutuz eta hozten laga.
  • Orea erretzen dugun unean gazta krema prestatu: Esne-gaina eta esnea berotu eta beraturiko gelatinak bota eta disolbatu arte mugitu. Berotik kendu eta aukrea eta gazta bota eta landu denak bat egin arte.
  • Krema ore erre eta hotzaren gainean kokatu eta hozkailuan gorde
  • Ahabi marmeladaz edo colisaz apaindu. 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
39.9kcal
Karbohidratoak
9.98g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.29g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.1mg
Burdina
0.07mg
Zinka
0.05mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.