ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GAZTA-TARTA LABEAN

06/03/2022

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Gazta-krema Makro
1.0 kg
Esnegaina (harrotzekoa)
0.50 l
Arrautzak
5.0 ud
Azukrea
0.35 kg
00 Irina
0.030 kg

Elaborazioa

Elaborazioa

- Osagai guztiak nahasten dira

- Eho bat koipeztatu eta irineztatu eta emaitza bota.

- Laberatu 200 gradutan 50 minutuz.

- Muntaketa

- Ez du muntaiarik behar, zuzenean zati daiteke

- Zerbitzua

- Tarta zati bat ebakiko dugu eta platerean zentratuko dugu fruitu gorriz osaturiko coulis baten gainean, izozkia eta kurruskari gustukoa erantsiko dizkiogu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
279.3kcal
Karbohidratoak
69.86g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
2.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.42mg
Burdina
0.2mg
Zinka
0.07mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.