ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SPRITZ

24/02/2024

min

FAMILIA: KOKTELAK

CÓCTELES: CÓCTELES
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 1 ano/unitate -arentzat

Prosseco
0.060 l
Aperola
0.045 l
Soda sifon
0.030 l
Laranjak
0.030 kg

Elaborazioa

 

AURREELABORAZIOAK

  • Koktelgintzako materiala egiaztatzea.
  • On the rock edalontzi bat izatea.
  • Koktelontzia izotzarekin jarri.
  • Moztu laranja zm erdiko xerratan.

LANKETA

  • Gehitu 4 edo 5 izotz-ontzi edalontzian.
  • Hoztu basoa nahasteko koilara baten laguntzaz.
  • Ura zizarearen laguntzaz kendu.
  • Gehitu osagaiak ordena honetan: aperola, proslehorra eta soda.
  • Nahastu nahasteko koilararekin

AMAIERA

  • Apaindu laranja xerra batekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.0mg
Zinka
0.0mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.