ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PORRU ERREAK AZALORE BESAMELAREKIN

24/02/2024

min

FAMILIA: BARAZKIAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 40 ano/unitate -arentzat

Porruak
36,00 ud
Azalorea
0,20 ud
BEXAMEL SALTSA
7,00 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOA:

                 

              -Porruak garbitu eta aluminio paperarekin bildu.

              -Azalorea egosi eta zatitu.

 

ELABORAZIOA:

             

              -Porruak labean sartu 220º gradutan.

              - Bexamel saltsa prestatu eta azalorea gehitu.

 

PLATEREZTATZEA:

 

              -Porruak bandejan jarri eta bexamelarekin estali.

              -Gainetik gazta xigortua gehitu eta gratinatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.34kcal
Karbohidratoak
0.03g
Proteinak
0.03g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.91ug
C bitamina
0.73g
A bitamina
0.09ug
Zinka
0.0mg
Burdina
0.01mg
Kaltzioa
0.24mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.04g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.