Gatzarekin ondu eta irakiten mantendu su motelean.
Egosketaren amaieran bakailaoa gehitu eta berriro irakin arazi.
Gatz puntua eman.
ZERBITZUA
Arrautza galdarreztatu: sauté batean ura ozpinarekin (%10 gutxi gorabehera) irakin leunean baina gatzik gabe; bota arrautz kraskatua; sua itzali eta utzi 3 minutuan. Beste teknika bat da arrautza kraskatu eta ura berriro irakin arazi baina su motelean (kasu honetan ez dira izango hiru minutu uretan). Arrautzaren zuringoa mamituta behar du eta gorringoa likido; eta zuringoak gorringoa bildu behar du.
Uretatik atera eta ur hotzetan murgildu egosketa eteteko.
Uretatik atera azkenik eta kendu ertzak.
PLATERERATZEA
Plater sakonean porrusalda bero-bero jarri eta arrautz galdarraztatua ipini.
Perrexilaz hautseztatu.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
133.78kcal
Karbohidratoak
1.84g
Proteinak
9.04g
Koipeak
9.73g
Koipeak
9.73g
Zuntza
0.86g
Gantz azido aseak
1.41g
Gantz azido monoasegabeak
6.76g
Gantz azido poliasegabeak
0.95g
Kolesterola
17.0mg
Kaltzioa
26.6mg
Burdina
5.32mg
Zinka
5.17mg
A bitamina
54.03ug
C bitamina
5.8g
Azido folikoa
18.4ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.