ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PISTOA BILBOTAR ERARA

24/02/2024

min

FAMILIA: ARRAUTZAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Tipula
0.30 kg
Berakatza, burua
0.20 ud
Kuiatxoa
0.30 kg
Piper berdea
0.30 kg
Arrautzak
15 ud
Perrexil-sorta
0.10 ud
Madari tomatea
0.40 kg
Gatz mehea
0.015 kg
Moldeko ogia
0.10 ud
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.20 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Zuritu berakatsa eta xaflatan moztu. Gorde.
  • Zuritu tipula eta paisana erara moztu. Gorde.
  • Garbitu piperra eta paisana erara moztu. Gorde.
  • Garbitu kuiatxoa eta paisana erara moztu. Gorde.
  • Galdarraztatu tomatea, freskatu, zuritu, pipitak kendu eta paisana erara moztu.(Concasse). Gorde.
  • Xehetu perexila. Gorde.
  • Kendu ertzak ogiari eta triangelu bi atera bakoitzetik. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Sueztitu barazkiak gogortasun erara.
  • Gehitu tomatea eta sueztitu batera. Gatz puntuan ipini.
  • Frijitu (edo labean xigortu) ogi triangeluak.

ZERBITZUA

  • Berotu barazkiak zartagin baten.
  • Erdi irabiatu arrautzak, gatzondu pixkat eta ixuri barazkia "oso beroa" dagonean.
  • Mamitu arrautzak dena nahaztuz eta guztiz mamitu gabe zikuegi ez geratzeko.

PLATERERATZEA

  • Ipini nahaskia plater erdian. (Aukeraz belarri platera).
  • Ipini ogi triangeluak.
  • Hautseztatu perrexilarekin.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
348.21kcal
Karbohidratoak
1.69g
Proteinak
1.21g
Koipeak
37.19g
Koipeak
37.19g
Zuntza
0.98g
Gantz azido aseak
4.49g
Gantz azido monoasegabeak
7.63g
Gantz azido poliasegabeak
23.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
13.26mg
Burdina
0.44mg
Zinka
0.54mg
A bitamina
30.29ug
C bitamina
8.57g
Azido folikoa
19.96ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.