ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OILASKO BULARKIA PLANTXAN ENTSALADAREKIN

24/02/2024

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Gatz mehea
0.010 kg
Piperbetz zuri ehoa
8.0 g
TOMATE ETA UHAZA ENTSALADA
5.0 ud
OZPIN-OLIOA
0.10 l

Osagaiak: TOMATE ETA UHAZA ENTSALADA - 5.0 ud

Elaborazioa

  • Bularkiara gatza eta piper ahutsa bota.
  • Oilaskoa plantxan egin.
  • Entsalada maneatu,eta plater batean apaindu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
297.1kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.33g
Koipeak
33.01g
Koipeak
33.01g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
4.79g
Gantz azido monoasegabeak
23.46g
Gantz azido poliasegabeak
3.3g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.0mg
Zinka
0.33mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.