ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

NAAN OGIA ESKABETXATUTAKO MUSKUILUEKIN (Degustazioa: anoa 1/2)

24/02/2024

min

FAMILIA: SARRERA HOTZAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

glutena

glutena

esnea

esnea

moluskuak

moluskuak

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Cherry Tomatetxoak
0.25 kg
Martorria
2.5 g
ESKABETXATUTAKO MUSKUILUAK
400 kg
NAAN OGIA
1.0 kg
TAPENADE
90 g

Osagaiak: ESKABETXATUTAKO MUSKUILUAK - 400 kg

Osagaiak: NAAN OGIA - 1.0 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA

  • Naan ogia egin.
  • Muskuiluak eskabetxatu.
  • Tapenadea egin.
  • Cherry tomateak galdarraztatu eta freskatu. Azala alde batera jarri baina kendu gabe.
  • Zilantro hostoak banatu eta ur hotzetan eduki. Zerbitzua hasterakoan paper xurgatzailearekin lehortu.
  • Zerbitzurako eskabetxea iragazi. Zalda biberoi batean alde batetik gorde eta barazkiak bestetik.

 

ZERBITZUA

  • Plater batean eskabetxearen zaldarekin zirriborro bat egin.
  • Naan ogia labean berotu eta platerean jarri.
  • Ogiaren gainean eskabetxearen barazki batzuk zabaldu.
  • Tomate batzuk ipini eta, azkenik, muskuiluak (6 anoa bakoitzeko).
  • Zilantro hosto batzuekin apaindu.
  • Tapenade tanta batzuk banatu tomateen alboan.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
21803.94kcal
Karbohidratoak
303.95g
Proteinak
161.31g
Koipeak
2159.08g
Koipeak
2159.08g
Zuntza
262.84g
Gantz azido aseak
305.1g
Gantz azido monoasegabeak
1510.52g
Gantz azido poliasegabeak
247.59g
Kolesterola
0.25mg
Kaltzioa
4681.79mg
Burdina
120.31mg
Zinka
38.63mg
A bitamina
4059.64ug
C bitamina
1471.44g
Azido folikoa
957.83ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.