14/06/2024
glutena
OHARRA: ondorengo errezeta 1kg irinerako planteatuta dago, zeinetik 60gko 25 pieza ateratzen diren.
ELABORAZIOA:
1. Irina eta ura, 1. abiadurako oragailua, 4 minutu.
2. Gatza gehitu.
3. 2. abiadurako oragailua, 12 minutu. Handik 8 minutura, gehitu legamia.
4. 15 minutuko atsedena blokean.
5. Beharren arabera zatitzea eta boleatzea.
6. 15 minutuko atsedena.
7. Beharren arabera formatu.
8. Hartzidura 25ºC % 70 hezetasuna 90 minutu.
9. Beharren arabera laberatzea. ·
a. Preegosia 210ºC, 7 min, lurruna, tiro itxia (2. programa)
b. Bukatuta . Aldez aurretik egositako prozesua hasi, tiroa ireki eta 20 minutu gehiago.
* Formatu desberdinak: barra, opila, bokata, hanburgesa.
* Masa horrek hainbat osagai gehitzeko aukera ematen du, hainbat ogi egiteko.
Baratxuri tomate lehorra eta oreganoa.
Oliba eta ezkaia.
Gazta. Etab...
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.