ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OHIKO OGIA

14/06/2024

min

FAMILIA: OKINTZA

Pan y productos de obrador: Pan y productos de obrador
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

Osagaiak 100 ano/unitate -arentzat

Indar erdiko irina (GOXO)
1.0 kg
Ura
0.60 l
Legamia
0.015 kg
Gatz mehea
0.020 kg

Elaborazioa

OHARRA: ondorengo errezeta 1kg irinerako planteatuta dago, zeinetik 60gko 25 pieza ateratzen diren.

ELABORAZIOA:

1. Irina eta ura, 1. abiadurako oragailua, 4 minutu.
2. Gatza gehitu.
3. 2. abiadurako oragailua, 12 minutu. Handik 8 minutura, gehitu legamia.
4. 15 minutuko atsedena blokean.
5. Beharren arabera zatitzea eta boleatzea.
6. 15 minutuko atsedena.
7. Beharren arabera formatu.
8. Hartzidura 25ºC % 70 hezetasuna 90 minutu.
9. Beharren arabera laberatzea. ·
a. Preegosia 210ºC, 7 min, lurruna, tiro itxia (2. programa)
b. Bukatuta . Aldez aurretik egositako prozesua hasi, tiroa ireki eta 20 minutu gehiago.

 

* Formatu desberdinak: barra, opila, bokata, hanburgesa.

* Masa horrek hainbat osagai gehitzeko aukera ematen du, hainbat ogi egiteko.

Baratxuri tomate lehorra eta oreganoa.
Oliba eta ezkaia.
Gazta. Etab...

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.06mg
Burdina
0.06mg
Zinka
0.06mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.