ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

mandarina moussea

22/01/2024

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

MERENGE ITALIARRA
0,30 l
Mandarina pure izoztua
0,50 kg
Esnegaina (harrotzekoa)
0,30 l
Gelatina colas de pescado
3,00 g

Osagaiak: MERENGE ITALIARRA - 0,30 l

Elaborazioa

Elaborazioa

- Gelatina-orri errehidratatuak eta xukatuak mandarina-pure beroan urtu

- Gehitu merenge italiarra eta nahastu

- Gehitu esnegain erdi-muntatuaren herena eta nahastu

- Gaineratu esnegaina eta nahastu kontu handiz.

Muntaketa
Ontzietan ezkutatuko da eta hozten utziko da zerbitzuaren ordura arte.

Zerbitzua
Pasta edo kurruskariren batekin apaintzen da, teila edo korala izan.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
59.85kcal
Karbohidratoak
14.97g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.06mg
Burdina
0.09mg
Kaltzioa
0.14mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.43g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.