Marrubi infusioa egin: maria bainuan edo ronerrean sukaldatu mailuki izoztuak azukrearekin bere zuku guztia askatu arte. Iragazi presiorik egin gabe. Hoztu. Esnea gehitu eta ondo nahastu.
Marrubi coulisa egin: mailuki batzuk garbitu eta zatitu eta lapiko batean jarri azukre eta urarekin. Egosi eta lortu nahi dugun ehundura duenean turmixetik xehatu eta iragazi.
Isomalt azukrearekin kapsulak egin: isomalt azukrea lapiko batean berotu gardena izan arte.
Uztaiak mahai beroan eduki.
Isomalt prest dagoenean uztaiak silpat batean jarri. Uztaietan isomalt apur bat bota oinarrian zabaldu dadila.
Uztaia kontu handiz altxatu eta biratu uztaia punta sortzeko. Oinarria sopletearen laguntzaz berotutako aizto batekin moztu.
Menda hostotxo txikiak banatu eta ur hotzetan kontserbatu.
ZERBITZUA
Dadotxo txikietan moztutako meloia eta marrubia (bakoitza bere aldetik), urazukre apur batekin eta menda txikituaz jarri. Nahikoa ontzeko, ez da blai eginda geratu behar.
Uztai bat jarri plateraren erdian. Mailuki eta meloia ondo xukatu, nahastu eta uztaian sartu.
Honen inguruan marrubi coulis tanta batzuk, marrubi laurdenak, meloi dadoak, gaileta birrindurak, menda hostotxoak eta koloreetako loreak.
Uztaia kontu handiz kendu eta frutaren gainean isomalt kanpaia jarri.
Txupito edalontzi baten barruko hormak zoparekin margotu eta izotz lehor puxka bat jarri. Pitxar batean mailuki zopa jarri.
Jantokian zerbitzariak txupito edalontzian marrubi zopa jaurtiko du eta burbuiak aterako dira.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
164.74kcal
Karbohidratoak
26.2g
Proteinak
23.75g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.75g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.26mg
Burdina
0.17mg
Zinka
0.12mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.