ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PIZZA OREA

24/02/2024

min

FAMILIA: OKINTZA

Pan y productos de obrador: Pan y productos de obrador
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 8 ano/unitate -arentzat 1.500 kgren baliokide direnak

Irin biguna
0,50 kg
Irin gogorra
0,50 kg
Ura
0,25 l
Gatz mehea
0,01 kg
Legamia
0,08 kg
Esnea
0,25 l
Ore ama
0,05 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0,09 l

Elaborazioa

  • Jarri oratzailean irin gogorra,irin haula,ura,gatza eta esnea, martxan jarri.
  • Legamia, "ama orea" eta ur piska batekin bola bat egingo dugu. Sartu bola ur epeletan ur gainean agertu arte.
  • Gehitu legamiarekin egindako bola oratzailean eta dena masa bat egiten denean gehitu olioa.
  • Atera ontzi batetara eta estali eta laga hotzgailuan hertzitzen.
  • 200 gramoko anoak egin. Boleatu eta hertzitzen laga.
  • Luzatu orea forma borobila ematen eta saiatu erpiñak piska bat lodiago lagatzen.
  • Orea labean 250ºC egosten da 10 minututan gutxi gora behera

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
93.35kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
10.37g
Koipeak
10.37g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.45ug
Zinka
0.42mg
Burdina
0.32mg
Kaltzioa
0.31mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
6.57g
Gantz azido monoasegabeak
2.13g
Gantz azido aseak
1.25g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.