ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PIZZA OREA

24/02/2024

min

FAMILIA: OKINTZA

Pan y productos de obrador: Pan y productos de obrador
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 8 ano/unitate -arentzat 1.5 kgren baliokide direnak

Irin biguna
0.50 kg
Irin gogorra
0.50 kg
Ura
0.25 l
Gatz mehea
0.010 kg
Legamia
0.080 kg
Esnea
0.25 l
Ore ama
0.045 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.090 l

Elaborazioa

  • Jarri oratzailean irin gogorra,irin haula,ura,gatza eta esnea, martxan jarri.
  • Legamia, "ama orea" eta ur piska batekin bola bat egingo dugu. Sartu bola ur epeletan ur gainean agertu arte.
  • Gehitu legamiarekin egindako bola oratzailean eta dena masa bat egiten denean gehitu olioa.
  • Atera ontzi batetara eta estali eta laga hotzgailuan hertzitzen.
  • 200 gramoko anoak egin. Boleatu eta hertzitzen laga.
  • Luzatu orea forma borobila ematen eta saiatu erpiñak piska bat lodiago lagatzen.
  • Orea labean 250ºC egosten da 10 minututan gutxi gora behera

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
93.35kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
10.37g
Koipeak
10.37g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
1.25g
Gantz azido monoasegabeak
2.13g
Gantz azido poliasegabeak
6.57g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.31mg
Burdina
0.32mg
Zinka
0.42mg
A bitamina
0.45ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.