ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

LASAGNA FLORENTZIARRA (Barruko menua)

24/06/2024

min

FAMILIA: PASTA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Arraultze-lasagna
1.0 ud
Ziazerbak
0.50 kg
Mozzarella Gazta birrindua
0.050 kg
BEXAMEL SALTSA
1.0 l
TOMATE-SALTSA
1.0 l
SALTSA BOLONIARRA (Eskaintza gastronomikoa)
0.50 l

Osagaiak: BEXAMEL SALTSA - 1.0 l

Osagaiak: TOMATE-SALTSA - 1.0 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

ELABORAZIOA

  • Egosi ziazerbak ingeles erara, freskatu eta ondo ondo xukatu eta gorde.
  • Txikitu ziazerbak brunoisean eta gorde.
  • Prestatu saltsa boloniarra eta gorde.
  • Prestatu tomate saltsa eta gorde.
  • Egosi pasta xaflak ingeles erara (gatz eta ekilore olio apur batekin), freskatu, xukatu, lehortu eta gorde.
  • Egin 50 g-ko bexamel saltsa eta gorde.
  • Elkartu bexamela eta ziazerba txikituak florentziarra egiteko.

PLATERATZEA

  • Ipini erretilu batean tomate saltsa apur bat.
  • Muntatu  lasagna geruzaka, pasta, boloniarra, pasta, florentziarra, pasta, boloniarra eta pasta.
  • Napatu bexamelarekin.
  • Hautseztatu gazta birrinduarekin.

ZERBITZUA

  • Laberatu 180 ºC-an berotzeko eta gainerretzeko.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
313.07kcal
Karbohidratoak
3.11g
Proteinak
7.32g
Koipeak
29.91g
Koipeak
29.91g
Zuntza
0.02g
Gantz azido aseak
4.8g
Gantz azido monoasegabeak
6.95g
Gantz azido poliasegabeak
188.0g
Kolesterola
19.6mg
Kaltzioa
0.4mg
Burdina
0.35mg
Zinka
1.22mg
A bitamina
1.7ug
C bitamina
0.25g
Azido folikoa
0.22ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.