ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ILAARRAK URDAIAZPIKOAREKIN (km 0 - 2021)

03/06/2021

120 minmin

FAMILIA: BARAZKIAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Ilarrak
1.5 kg
Urdaiazpikoa
0.20 kg
Arrautzak
5.0 ud
Ura
1.0 l
Txerri-hankak
0.25 kg
Tipula
0.30 kg
Porruak
1.0 ud
Tipulina
0.50 g

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Ilarrak garbitu
  • Hondo bat egitea eskutxoekin, tipularekin eta porruarekin (murriztu)
  • Urdaiazpikoa moztu

ELABORAZIOA

  • Arrautzak ronerrean jarri 65ºC-tan
  • Urdaiazpikoa labean lehortu eta zatitu
  • Egosi ilarrak

SERBITZUA

  • Hondoa bero eduki eta pitxer baten jarri
  • Arrautzak ronerretik kontuz atera 
  • Ilarrak platerean jarri
  • Arrautza plateraren erdian jarri
  • Hondoarekin saltzeatu
  • Urdaiazpiko-txirbilak tipulina eta maldon gatza gehitu





Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
54.4kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
8.55g
Koipeak
2.24g
Koipeak
2.24g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.76g
Gantz azido monoasegabeak
1.08g
Gantz azido poliasegabeak
0.26g
Kolesterola
28.36mg
Kaltzioa
7.08mg
Burdina
2.92mg
Zinka
2.88mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.4ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.