ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GANBAK TEMPURAN KIMCHI ETA ALGEKIN (MENU DEGUSTAZIOKO APERITIBOA)

12/02/2024

min

FAMILIA: ZIZKA MIZKA BEROA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

krustazeo

krustazeo

arraina

arraina

glutena

glutena

moluskuak

moluskuak

Arrautza-aztarnak

Arrautza-aztarnak

Esne-aztarnak

Esne-aztarnak

Kakahuete-aztarnak

Kakahuete-aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Soja-aztarnak

Soja-aztarnak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Ganba izoztua
0.30 kg
Tenpura
0.075 kg
Sesamo urreztatuaren haziak
0.010 kg
Limoiak
0.15 kg
Wakame alga
50 g
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.30 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK:

  • Zuritu ganbak, kendu hesteak eta moztu 2 edo 3 zatitan.

ELABORAZIOAK:

  • Tempura prestatu.
  • Moztu kimchia juliana finean eta gorde.
  • Algak birhidratatu eta juliana finean moztu.
  • kimchi mahonesa  limoi-azala birrinduarekin prestatu.

ZERBITZUA:

  • Jarri labe-paper zati bat banbuzko ontziaren oinarrian, edukia eror ez dadin.
  • Jarri kimchi pixka bat oinarrian.
  • Gatzatu ganba, pasatu tempuratik, hautseztatu sesamo beltz eta gorria eta frijitu olio bero ugarian.
  • Xukatu ganba paper xurgatzailearen gainean eta jarri kimchiaren gainean.
  • Gaineratu algak.
  • Jarri gainean kimchi mahonesa botoi txiki bat, biberoi batekin.
  • Jarri banbuzko ontziaren tapa ondoan.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
248.93kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
27.66g
Koipeak
27.66g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
3.32g
Gantz azido monoasegabeak
5.68g
Gantz azido poliasegabeak
17.53g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.01mg
Zinka
0.28mg
A bitamina
1.19ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.