ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HEGALUZE-MENTREZKA- ETA PIPERRADA-ENTSALADA

30/03/2021

min

FAMILIA: ENTSALADAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Hegaluze-mendrezka olioan
2.2 kg
Haritz-hostoko uraza
0.25 ud
Lollo rosso
0.25 ud
Errukula
0.10 g
Eskarola
0.25 ud
Cherry Tomatetxoak
0.10 kg
Pikillo piperrak
35 g
Patata
0.40 kg
OZPIN-OLIOA
0.13 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Aukeratu neurri txiki-ertaineko patatak. Gorde.
  • Txikitu piperradaren osagaiak. Gorde.
  • Garbitu eta higienizatu urazak.
  • Moztu urazak eskuarekin zati berdintsuetan.
  • Txikitu brunoisean pikillo piperrak eta gorde.
  • Txikitu perrexila brunoisean eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Prestatu piperrada eta gorde.
  • Egosi patatak ur hotzetik abiatuta. Egosi eta hoztu ondoren, zuritu eta xerra finetan moztu. Gorde.
  • Prestatu ozpin-olioa eta gehitu pikillo-piperra hornigarri gisa.

PLATERERATZEA

  • Jarri patata egosi oinarri bat uztai batean .
  • Jarri piperrada gainean.
  • Kokatu gainean mentrezka-xaflak modu ordenatuan.
  • Jarri uraza mordoxka bat ondoan.
  • Apaindu cherry tomatetxoekin.

ZERBITZUA

  • Apailatu hornitutako ozpin-olioarekin.
  • Hautseztatu perrexil txikituarekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
154.75kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.17g
Koipeak
17.2g
Koipeak
17.2g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
2.5g
Gantz azido monoasegabeak
12.22g
Gantz azido poliasegabeak
1.72g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.03mg
Burdina
0.0mg
Zinka
0.17mg
A bitamina
0.04ug
C bitamina
0.01g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.