ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ROSSINI KANELOIAK

12/02/2024

min

FAMILIA: PASTA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Kaneloiak, (pasta)
1.0 ud
Berakatza, burua
0.20 ud
Tipula
0.25 kg
Piper berdea
0.17 kg
Azenarioa
0.17 kg
Haragi txikitua
0.50 kg
Sukaldeko ardo zuria
0.13 l
Ahate moussea
130 g
Mozzarella Gazta birrindua
0.13 kg
TOMATE-SALTSA
0.50 l
BEXAMEL SALTSA
0.50 l

Osagaiak: TOMATE-SALTSA - 0.50 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Berakatza, tipula, azenarioa eta piper berdea brunoisean moztu eta gorde.
  • Haragia xehetu eta gorde.

ELABORAZIOA

  • Barazkiak gogortasunaren arabera xamurtu.
  • Bigun daudenean, haragia gehitu eta su bizian sueztitu.
  • Ardoarekin ondu eta trinkotzen utzi.
  • Tomate saltsa apur bat gehitu eta nahastura egosi.
  • Sutatik kanpo patea gehitu eta ondo nahastu. Betegarria gorde.
  • 50 gr.ko bexamela egin eta bero mantendu.
  • Tomate saltsa egin.
  • Pasta xaflak ingeles erara egosi (irakiten dagoen ur gazi ugaritan olio pixka batekin); freskatu eta xukatu.
  • Betegarriarekin pasta xaflak bete eta kaneloiei forma eman. Gorde.

ZERBITZUA

  • Behar diren kaneloiak labean berotu.
  • Tomate saltsa berotu.

PLATERERATZEA

  • Plater atalean edo antzeko batean tomate saltsa jarri oinarrian.
  • Lau kaneloi jarri anoako, kaneloia ixten den puntua beherantz dagoela ziurtatuz.
  • Bexamelarekin estali eta plateraren ertza ondo garbitu.
  • Gazta birrindua gainetik bota eta gainerre. 

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
89.35kcal
Karbohidratoak
1.48g
Proteinak
0.09g
Koipeak
9.23g
Koipeak
9.23g
Zuntza
0.02g
Gantz azido aseak
1.11g
Gantz azido monoasegabeak
1.89g
Gantz azido poliasegabeak
5.87g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.36mg
Burdina
0.03mg
Zinka
0.12mg
A bitamina
0.42ug
C bitamina
0.28g
Azido folikoa
0.1ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.