ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ANANA BANDA

29/09/2021

3 hmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

OINARRIZKO HOSTOREA
0.50 kg
PASTEL KREMA
0.25 l
Anana almibar
250 g
Sagar-jelatina
0.10 kg

Osagaiak: OINARRIZKO HOSTOREA - 0.50 kg

Osagaiak: PASTEL KREMA - 0.25 l

Elaborazioa

ELABORAZIOAK

- Moztu hostorezko banda bat eta bi zerrenda luze, bandaren albo luzeetan muntatzeko.

- Bi zerrenda luzeen erdian pastel-kremazko geruza oparoa jarri.

- Xukatu anana almibarrean eta lehortu partzialki. Anana zatiak dotore eta harmonikoki jarri pastel-kremaren gainean.

- Hostorea arrautza irabiatuarekin margoztu.

- Laberatu 180ºC-tan 25 minutuz gutxi gorabehera.

- Atera eta giro-tenperaturan hozten utzi.

- Sagar-gelatinaz margotu.

MUNTAKETA

- Moztu anoa bati dagokion banda-zati bat.

- Platera melokotoi-coulisarekin eta kakao-saltsarekin apaindu eta anana-bandaren anoa jarri.

- Teila batez eta fruitu gorrien sorbetezko kimefa batez ornitu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
24.94kcal
Karbohidratoak
6.24g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.18g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.29mg
Burdina
0.27mg
Zinka
0.26mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.