29/09/2021
arrautzak
glutena
esnea
ELABORAZIOAK
- Moztu hostorezko banda bat eta bi zerrenda luze, bandaren albo luzeetan muntatzeko.
- Bi zerrenda luzeen erdian pastel-kremazko geruza oparoa jarri.
- Xukatu anana almibarrean eta lehortu partzialki. Anana zatiak dotore eta harmonikoki jarri pastel-kremaren gainean.
- Hostorea arrautza irabiatuarekin margoztu.
- Laberatu 180ºC-tan 25 minutuz gutxi gorabehera.
- Atera eta giro-tenperaturan hozten utzi.
- Sagar-gelatinaz margotu.
MUNTAKETA
- Moztu anoa bati dagokion banda-zati bat.
- Platera melokotoi-coulisarekin eta kakao-saltsarekin apaindu eta anana-bandaren anoa jarri.
- Teila batez eta fruitu gorrien sorbetezko kimefa batez ornitu.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.