Sofritua egiteko, ontzeko barazkiak erregosi gogortasun-ordenaren arabera. Noizean behin, ardo zuria gehitu, ontzeko.
Frijitu oilaskoa urreztatu arte. Erreserbatu.
Ingelesez irakin ilarrak eta zorroak. Erreserbatu.
Salteatu txanpiñoiak eta erreserbatu.
Jarri sofritua plaka errustidero batean, berotu eta gehitu oilaskoa (goarnizio gogorra).
Erregosi multzoa eta gehitu arroza. Arroza anakaratuta dagoenean, busti hondoa ondo berotuta. Jarri gatz-puntuan, gehitu behar den koloratzailea, behar den tomate-saltsa eta limoi-zuku pixka bat. Irakiten dagoenean, gehitu zorroak, ilarrak, txanpinoiak eta muskuiluak (goarnizio biguna). Eragin multzoa nahasteko, gehitu brunoise perrexila eta sartu labean 180º C-tan. Eduki labean 12 edo 15 minutu inguru, eta begiratu gehiegi lehortzen den, zuzentzeko, eta erantsi hondo zuriko zerbait. Denbora igarotakoan, atera labetik, eta, apar baten laguntzaz, irauli arroza (behetik gora eta goitik behera), berdin kozinatu dadin. Utzi pausatzen 5 bat minutuz aluminiozko paperez estalita.
ZERBITZUA:
Paella iturrietan banatu, bakoitzean koilarakada bat jarriz.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
635.13kcal
Karbohidratoak
75.71g
Proteinak
16.17g
Koipeak
29.15g
Koipeak
29.15g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
2.12ug
C bitamina
0.7g
A bitamina
22.86ug
Zinka
0.89mg
Burdina
0.51mg
Kaltzioa
6.45mg
Kolesterola
38.5mg
Gantz azido poliasegabeak
13.9g
Gantz azido monoasegabeak
7.11g
Gantz azido aseak
5.01g
Zuntza
2.53g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.