Sofritua egiteko, ontzeko barazkiak erregosi gogortasun-ordenaren arabera. Noizean behin, ardo zuria gehitu, ontzeko.
Frijitu oilaskoa urreztatu arte. Erreserbatu.
Ingelesez irakin ilarrak eta zorroak. Erreserbatu.
Salteatu txanpiñoiak eta erreserbatu.
Jarri sofritua plaka errustidero batean, berotu eta gehitu oilaskoa (goarnizio gogorra).
Erregosi multzoa eta gehitu arroza. Arroza anakaratuta dagoenean, busti hondoa ondo berotuta. Jarri gatz-puntuan, gehitu behar den koloratzailea, behar den tomate-saltsa eta limoi-zuku pixka bat. Irakiten dagoenean, gehitu zorroak, ilarrak, txanpinoiak eta muskuiluak (goarnizio biguna). Eragin multzoa nahasteko, gehitu brunoise perrexila eta sartu labean 180º C-tan. Eduki labean 12 edo 15 minutu inguru, eta begiratu gehiegi lehortzen den, zuzentzeko, eta erantsi hondo zuriko zerbait. Denbora igarotakoan, atera labetik, eta, apar baten laguntzaz, irauli arroza (behetik gora eta goitik behera), berdin kozinatu dadin. Utzi pausatzen 5 bat minutuz aluminiozko paperez estalita.
ZERBITZUA:
Paella iturrietan banatu, bakoitzean koilarakada bat jarriz.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
635.13kcal
Karbohidratoak
75.71g
Proteinak
16.17g
Koipeak
29.15g
Koipeak
29.15g
Zuntza
2.53g
Gantz azido aseak
5.01g
Gantz azido monoasegabeak
7.11g
Gantz azido poliasegabeak
13.9g
Kolesterola
38.5mg
Kaltzioa
6.45mg
Burdina
0.51mg
Zinka
0.89mg
A bitamina
22.86ug
C bitamina
0.7g
Azido folikoa
2.12ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.