ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ASKOTARIKO FRIJITUAK

28/06/2022

min

FAMILIA: ZIZKA MIZKA BEROA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

krustazeo

krustazeo

arrautzak

arrautzak

arraina

arraina

glutena

glutena

esnea

esnea

moluskuak

moluskuak

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

URDAIAZPIKO-KROKETAK
0.10 l
BAKAILAO-KROKETAK
0.10 l
TXIPIROI-KROKETAK
0.10 l
ZIAZERBA-KROKETAK
0.10 l
TXIRLA BETEAK
0.10 l
ARRAUTZ-KROKETAK
0.10 l
MUSKUILU BETEAK
0.10 l
URDAIAZPIKOA ETA GAZTA VILLAROY ERARA
0.10 kg

Osagaiak: URDAIAZPIKO-KROKETAK - 0.10 l

Osagaiak: BAKAILAO-KROKETAK - 0.10 l

Osagaiak: TXIPIROI-KROKETAK - 0.10 l

Osagaiak: ZIAZERBA-KROKETAK - 0.10 l

Osagaiak: TXIRLA BETEAK - 0.10 l

Osagaiak: ARRAUTZ-KROKETAK - 0.10 l

Osagaiak: MUSKUILU BETEAK - 0.10 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

ELABORAZIOA

  • Aukeratutako mota guztiak prestatu, hoztu, forma eman eta birrineztatu.

ZERBITZUA

  • Frijitu mota guztietako frijitukiak olio bero ugaritan. Koipegabetu paper xurgatzailearen gainean.

PLATERERATZEA

  • Jarri mota guztiak plater zapalean.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
29.38kcal
Karbohidratoak
0.37g
Proteinak
1.79g
Koipeak
2.29g
Koipeak
2.29g
Zuntza
0.01g
Gantz azido aseak
0.34g
Gantz azido monoasegabeak
0.54g
Gantz azido poliasegabeak
1.29g
Kolesterola
4.91mg
Kaltzioa
1.88mg
Burdina
0.18mg
Zinka
0.2mg
A bitamina
0.35ug
C bitamina
0.18g
Azido folikoa
0.45ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.