ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXORIZO-KROKETATXOA

17/09/2024

45 minmin

FAMILIA: ZIZKA MIZKA BEROA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Esnea
1,00 l
Irin biguna
0,25 kg
Gurina
0,25 kg
Etxeko pintxo txorizoa
0,10 kg
Gatz mehea
0,01 kg

Elaborazioa

AURRE ELABORAZIOA

  • Txorizoa xehetu.

ELABORAZIOA

  • Gurina ontzi baten urtu.
  • Txorizoa gehitu eta bertan sukaldatu.
  • Irina bota eta guztia erregosi.
  • Esnea gutxinaka isuri eta besamela osatu.
  • Behar adina gatz bota.
  • Orea eransgailuan sartu eta hotzitu.
  • Nahaskiarekin, bolatxoak egin norberaren gustora.
  • Birrineztatu (irin, arrautz eta ogi xigortutan pasatu.
  • Azkenik, olio berotan murgildu eta alde guztietatik berdin frijitu. Ostean, sukaldeko papel gainean, honek soberan duen olioa xurgatzen utzi.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.0mg
Burdina
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.