ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXORIZO-KROKETATXOA

12/02/2024

45 minmin

FAMILIA: ZIZKA MIZKA BEROA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Esnea
0.25 l
00 Irina
0.25 kg
Gurina
0.25 kg
Etxeko pintxo txorizoa
0.10 kg
Gatz mehea
0.010 kg

Elaborazioa

AURRE ELABORAZIOA

  • Txorizoa xehetu.

ELABORAZIOA

  • Gurina ontzi baten urtu.
  • Txorizoa gehitu eta bertan sukaldatu.
  • Irina bota eta guztia erregosi.
  • Esnea gutxinaka isuri eta besamela osatu.
  • Behar adina gatz bota.
  • Orea eransgailuan sartu eta hotzitu.
  • Nahaskiarekin, bolatxoak egin norberaren gustora.
  • Birrineztatu (irin, arrautz eta ogi xigortutan pasatu.
  • Azkenik, olio berotan murgildu eta alde guztietatik berdin frijitu. Ostean, sukaldeko papel gainean, honek soberan duen olioa xurgatzen utzi.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.0mg
Zinka
0.0mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.