ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BILDOTS KARREA FRUITU LEHORREZ ESTALITA (km 0 - 2018)

12/02/2024

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

apioa

apioa

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

kakahuetea

kakahuetea

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 30 ano/unitate -arentzat

Bildots-sahieskia
12 kg
Arbi-apio purea
1.0 l
HONDO ILUNA
4.5 l
Ilarrak
1.2 kg
Sukaldatzeko Oportoa
1.0 l
Mahaspasa sultanak
0.050 kg
Pistatxo zurituak
0.24 kg
Marcona almendra
0.18 kg

Osagaiak: Arbi-apio purea - 1.0 l

Osagaiak: HONDO ILUNA - 4.5 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Bildots karrea garbitu hezurrak ondo garbituta daudela ziurtatzen.
  • Hondo iluna egin. Trinkotu.
  • Apioa eta arbia garbitu.

ELABORAZIOA 

  • Arbi-apio purea egin.
  • Ilarrak ingeles erara egosi. Zuritu eta erdibitu.
  • Mahats-pasak xaflatan moztu eta ardoarekin trinkotzen jarri.
  • Karrea plantxan markatu, gurinarekin igurtzi eta fruitu lehorrekin bildu. Karrea labean bukatu 180ºC-tan 8 minutuz.

PLATERERATZEA

  • Hondo ilunarekin platera margotu eskuila (brotxa) baten laguntzaz.
  • Apaindu arbi-apio kremarekin tanta lodi eran, mahats-pasa eta ardo murrizketarekin tartekatuz.
  • Ilarr erdizkak kokatu.
  • Bildots karrea plater erdialdean kokatu eta maldon gatzarekin hautseztatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
39.86kcal
Karbohidratoak
1.24g
Proteinak
1.34g
Koipeak
32.17g
Koipeak
32.17g
Zuntza
0.75g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.01g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
4.47mg
Burdina
1.77mg
Zinka
0.01mg
A bitamina
0.56ug
C bitamina
0.47g
Azido folikoa
1.07ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.